Nye sider!

Velkommen til Buskerud Slektshistorielag sin nye web-side.

7 thoughts on “Nye sider!

 1. Jeg fant tidligere dødsfall i Modum 1841 til 1860, og årene ettet, på exelark. Dette var registrerte dødsfall hos lensmann og inneholdt både fødselsår, dødsår, og også hele familien på gårdene. Dette finner jeg nå ikke igjen, og mener det var Buskerud slektshistorielag som la ut dette. (Det var jo også for andre kommuner) kan noen si meg hvor dette finnes i dag?

  1. Hei.
   Pga arbeid tar oppdatering av sidene litt lengre tid.
   Alt som lå på den gamle siden vil bli lagt ut her.

  2. Vi holder på med å legge inn kilder fortløpende nå.
   I løpet av helga bør mye være tilbake.

 2. Jonn & Co: Gratulerer med nye sider!

  Jeg var egentlig på jakt etter et Manntall for Strømsø og Bragernes 1677 jeg transkriberte for endel år siden og oversendte laget til publisering. Dette samt en rettsak fra 1632 om Landfall. publisert under Lier. Jeg regner med at dette kommer på plass innom kort.

  Mvh Are

  1. Hei Are,
   kan det være manntall 1675 Strømsø og Bragernes (Landhjelp) du tenker på?
   Det er lagt ut under Drammen
   Dokumentet om Landfall 1632 er lagt ut under Lier

 3. Sven,

  Ja, dette stemmer. Nå fant jeg dette likevel i egne «hjemmer», men det er jo greit at det kommer ut på Buskerud-sidene også. Poenget har hele tiden vært å dele litt av underlagsmaterialet, da det kan tid å skrive ferdig artikler om de ulike kretsene.

  Valget å transkribere landhjelpen 1675 i sin tid (vel 2001), var at denne kunne danne bro mellom manntallet 1665 (som jo dekker Lier, Bragernes, Strømsø og litt av Skoger) og 1664 for Sande og Skoger (transkribert 1997, lagt ut på http://www.vestfold-slekt.net per 2008), og de tidligste skifteprotokollene for henholdsvis Nordre Jarlsberg (1679- ) og Bragernes (1682-). Samt at kirkebøkene for Bragernes har en lakune 1662-1682.

  Håpet er at listene kan komme til nytte for flere enn meg.

  Mvh Are

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *